Povezano

Održan ždrijeb Novogodišnjeg turnira u malom nogometu „Kakanj 2021“

Nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije corona virusa završene su sve pripreme za održavanje tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom nogometu „Kakanj 2021“.

Članovi organizacionog odbora u svom obraćanju na večerašnjem izvlačenju grupa Novogodišnjeg turnira predstavili su osnovne organizacione i sportske detalje koji će biti dio malonogometnog turnira.

- Marketing -

U svom obraćanju dir. JU KSC Kakanj, Mirza Mušija, uz želju za dobre sportske rezultate, iskazao je i zadovoljstvo nastavljanjem tradicije odigravanja turnira kao i širenju sportskog duha što je i jedan od ciljeva ove Javne ustanove.

Predsjednik Organizacionog odbora Marin Mijač, pored predstavljanja strukture takmičenja naglasio je da će turnir biti odigran u skladu s mjerama zaštite od COVID-19 i strogo nadziranje pridržavanja ovih mjera za sve prisutne na turniru.

Učešće na turniru uzet će 18 ekipa iz osam gradova: Vogošća, Ilijaš, Vitez, Žepče-Begov Han, Visoko, Olovo, Sarajevo i Kakanj.

Sudije turnira bit će Siniša Zrnić i Armin Begović.

Večerašnjim izvlačenjem parova i grupa dobivena je Takmičarska šema prve faze  takmičenja ( dvije grupe s 4 ekipe i dvije grupe s 5 ekipa).

Grupa A

 1. Galaktikosi Kakanj
 2. Rekreativci Kakanj
 3. Crni labudovi Ilijaš
 4. AB Petrol Kakanj
 5. Podrinje

Grupa B

 1. Bilal d.o.o. Misoča
 2. Sajmir Tihovići Vogošća
 3. NK Stupčanica Olovo
 4. Mušinbeg Komerc Visoko

Grupa C

 1. Total Kakanj
 2. Samirče Visoko
 3. Auto otpad Fahro Begov Han
 4. Gangsteri Kakanj

Grupa D

 1. ZAMM MC Sarajevo
 2. Omladinci Kakanj
 3. Cafe bar Gotiva Kakanj
 4. Ugarak Produkt Visoko
 5. Ecos Ti Oil Vitez

Raspored utakmica i satnica bit će naknadno objavljeni.

Novogodišnji turnir u malom nogometu „Kakanj 2021“, bit će odigran od 13. do 18. decembra 2021. godine u Sportskoj dvorani KSC Kakanj.

Dobro nam došli!

- Marketing -

Najnovije

Popularno