Povezano

ODMAH NAKON UBISTVA POČEO DA TROŠI UKRADEN NOVAC! Jedan potez totalno razotkrio ubicu Đokića


Goran Džonić (59), koji je juče priveden zbog osnovane sumnje da je ubio Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju (25), a potom njihova tela zapalio u ataru sela Moravac, ubrzo nakon zločina je počeo da troši novac Đokića koji im je ukraden nakon ubistva.Džonićevo trošenje novca i vraćanje dugova nedugo nakon pronalaska tela Đokića, koji su nakon ubistva i opljačkani, jedan je od tragova koji su doveli do toga da postane osumnjičen za monstruozan zločin.

- Marketing -

U selu se priča da je osumnjičeni Džonić prije tri dana vratio dug od 10.000 evra rođaku iz Aleksinca. Navodno je taj novac pozajmio kako bi sinu napravio svadbu.

Policija je nestali novac Đokića pronašla zakopan u plitkoj rupi u dvorištu kuće sina Gorana Džonića, gde ih je, Goran, kako se sumnja, sakrio. Pronađeno je oko 43.000 eura,piše srbijadanas.Prema rečima meštana, Džonići su u selu bili poznati kao situirana porodica i ne zna se da su ikada zapadali u finansijske krize.

– Džonići nikada nisu bili u finansijskim problemima, ali možda je Goran poslednjih godina upao u probleme ili su mu porasli apetiti – kaže meštanin Moravca.

Ljudi pričaju da je, šta više, osumnjičeni uvek živeo na “visokoj nozi” i da je njegov moto bio da novcem može sve da se završi.

– Živeo je na visokoj nozi. Uvek je imao puno novca, najbolji auto, najbolji motor – kaze meštanin i dodaje:

Kuća koju ima u Moravcu velika je i spolja izgleda lepo i sređeno. Ispred se nalazi voćnjak. Plac je opasan visokom čeličnom ogradom.

Podsetimo, Džonić, prenzionisani vatrogasac, priveden je zbog sumnje da je 26. septembra ubio iz pištolja Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić u ataru sela Moravac, gde je nakon ubustva njihova tela zapalio. Kada je dva dana kasnije prijavljen njihov nestanak osumnjičeni za trostruko ubistvo se pojavljivao na mestima gde su ih tražili. Bio je i na sahrani.

Džonić je Goranov brat od tetke i njegova kuća se nalazi u komšiluku porodične kuće Đokića. Sa njima ranije nije bio u sukobu, šta više, bili su bliski i u dobrim odnosima, a Goran je u njega imao poverenja.

- Marketing -

Najnovije

Popularno