“Odlučila sam ukloniti filere, ali od tog postupka su mi usne tako natekle da nisam mogla jesti”


TikTok korisnica Cleo Symes pokazala je kako su joj usne natekle nakon što je odlučila ukloniti filere iz usana

- Marketing -

Dio žena odluči se otopiti filere u usnama – požele opet prirodniji izgled ili jednostavno nisu zadovoljne kako su fileri ispali.

Međutim, jedna je žena otkrila kako su joj usne natekle do gigantske veličine nakon što je pokušala vratiti prirodni oblik usana. TikTok korisnica Cleo Symes, dokumentirala je svoje neugodno iskustvo u videu koji je bolno i gledati.

Najprije je pokazala usne s filerom koji je još uvijek unutra, a zatim ih pokazala nakon što je kozmetičarka dodala anestetsku kremu. Nakon što je napravila test, bila je spremna da ih otopi i pokazala usne neposredno nakon tretmana otapanja filera. Cleo je bila užasnuta kad je vidjela da njezine usne postale trostuko natekle.

Pokazala je kako se nervozno smije u autu provjeravajući rezultat zahvata, a podijelila je i panični poziv koji je uputila tati. Nakon pet sati oteklina je splasnula, a idućeg dana žena je pokazala svoje nove usne – bez filera. Srećom, oteklina nije bila trajna i činilo se da je nestala već do sljedećeg dana. Cleo je u drugom videu otkrila kako su joj usne nakon zahvata bile toliko natečene da je bila ‘borba’ uopće normalno jesti.

Cleo je u komentarima napisala: “Vjerujte procesu.”

Njezin video skupio je više od 400.000 pregleda i ljudi su bili šokirani oteklinom, ali im se svidio finalan rezultat. Jedna je osoba napisala: “Ovo je zastrašujuće.” Druga je dodala: “U početku su vam usne izgledale bezvezno, a sada izgledaju lijepo!” Treća osoba je komentarisala: “Lol, oprosti što se smijem.”

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano