― Marketing ―

Odgojiteljica u Lyonu ubila bebu sredstvom za čišćenje odvoda jer je puno plakala

- Marketing -

 

27-godišnja odgojiteljica iz Lyona u Francuskoj ubila je jedanaestomjesečnu bebu sredstvom za čišćenje odvoda jer, kako je izjavila, više nije mogla podnijeti djetetov plač.

 

- Marketing -

Djelatnici hitnih službi koji su došli na mjesto ubojstva su rekli da je djevojčica pronađena u beživotnom stanju u dječjem vrtiću u Lyonu te je odmah odvezena u bolnicu. Unatoč svim pokušajima reanimacije, dijete je preminulo, prenosi Fenix Magazin.

 

Istražitelji su najprije sumnjali na nesreću, ali je ubrzo postalo jasno da je bebu ubila odgojiteljica. “Odgojiteljica je djelovala pod naletom bijesa”, piše lokalni list Le Progrès.

 

Bebi dala tekućinu za čišćenje odvoda

Istražiteljima je otkrila istinu. Djetetu je dala da popije tekućinu za čišćenje odvoda. Djevojčica je neprestano plakala i 27-godišnjakinja je izjavila da “više nije to mogla podnijeti”.

Prema pisanju Le Progrèsa, tekućina koju je odgojiteljica dala djevojčici je DesTop, snažno sredstvo za čišćenje odvoda.

 

Odvjetnik odgojiteljice rekao je lokalnoj televiziji BFMTV da u njezinim postupcima nije vidio nikakvu namjeru da ubije bebu. Odgojiteljica tvrdi da je bebi greškom dala otrovnu tekućinu i da ju je samo “htjela smiriti”.

 

Istraga je u tijeku.

 

- Marketing -