Povezano

Očinska ljubav nema granica: Napravio kćerki garažu kako se ne bi odselila

Jedna mlada djevojka je otkrila dirljivu i pomalo nevjerovatnu stvar koju je njezin otac učinio za nju kad mu je rekla da se želi odseliti. Primio se posla i napravio joj je vlastiti stan unutar porodičnog doma.

Korisnica TikToka pod imenom Esme Leonn objavila je video u kojem je ispričala kako joj je tata pretvorio garažu u moderan mini stan za nju kako ne bi odselila od kuće, pišu 24sata.

- Marketing -

“Sjetila sam se kako je tata reagovao kad sam mu rekla da se želim odseliti i imati svoj stan pa je on odlučio adaptirati garažu i napraviti mi moj ‘stan iz snova'”, napisala je u videu.

U slatkom videu, Esmin tata se prvo može vidjeti kako čisti prostor, prije nego što dodaje šik sivi drveni pod i boji zidove u mat ružičasto.

Zatim je napravio dnevni boravak s kaučem i stolićem za kafu te dodao kuhinju s lijepom bijelom mramornom pločom.

Pobrinuo se i za udobnu spavaću sobu s TV-om na zidu i garderobnim dijelom.

Čak je dodao i ogledalo na zidu sa svjetlima oko ruba.

Video je skupio preko 2 miliona lajkova, a mnogi su rekli da su ostali u suzama.

“Reci mi da te tvoj otac voli, a da mi ne kažeš da te tvoj otac voli”, “Ovo je nešto najslađe što sam ikad vidio”, “Rasplakala sam se”, bili su samo neki od komentara ispod pomenutog videa.

@esme_leonnAnswer im_siowei Sorry y’all I haven’t posted as much but here’s a little flashback 🥰 #fyp #dreamhouse #ShareTheMagic #garagerenovation #renovation #hgtv

♬ original sound – esme_leonn

Pogledajte video i OVDJE.

- Marketing -

Najnovije

Popularno