― Marketing ―

Novi detalji horora u vikend naselju: Kada su vidjeli šta psi lutalice nose ispred kapije, odmah su pozvali policiju

- Marketing -

Obezglavljeno tijelo za sada nepoznate osobe pronašla je policija jučer oko podneva na poljani kraj jedne kuće u zrenjaninskom vikend naselju na putu ka Elemiru, a kako se saznaje, psi lutalice su donijele lobanju do kapije vlasnika obližnjeg imanja koji su odmah obavijestili nadležne.

Vlasnici tog imanja došli su da obiđu farmu i odjednom su čuli da su se njihovi psi nešto uznemirili i počeli da laju.

Tada su vidjeli ispred kapije nekoliko pasa lutalica koje su nosile nešto i kada su im prišli vidjeli su da nose ljudsku lobanju. Otjerali su ih i pozvali policiju koja je izašla na lice mjesta i u obližnjem šipražju pronašla obezglavljeno tijelo u fazi raspadanja – priča za Blic izvor blizak istrazi.

- Marketing -

 

Prema njegovim riječima, forenzičari sudeći po stanju tijela, odnosno u kojoj je fazi raspadanja, zaključili su da je leš tamo bio 30 dana.

 

– Istraga je i dalje u toku. Još se ne zna identitet pronađene osobe niti pol ali se sudeći po odjeći sumnja da je riječ o muškarcu. Tijelo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu a nadležni se nadaju da će rezultati obdukcije pokazati kako je nastupila smrt – priča sagovornik.

 

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...