Nove kino projekcije u Domu kulture

Javna ustanova za kulturu i obrazovanje 26.06.2014. (četvrtak) u Domu culture organizuje dvije 3D projekcije najnovijih filmova svjetske produkcije. Gospodarica zla, 3 D bajkovita drama za djecu i odrasle sa početkom u 18,30 sati i Angelinom Joli u glavnoj ulozi, te Transformersi, popularna 3D fantastična avantura sa početkom u 20,30 sati. Cijena ulaznica je 4 KM. Karte možete kupiti u pretprodaji u zgradi Uprave naše ustanove.

Gospodarica zla 3D
Žanr – Bajkovita drama za djecu i odrasle
Godina 2014
Redatelj Robert Stromberg
Glavne uloge Angelina Jolie, Juno Temple, Elle Fanning

Zlurada je bila lijepa mlada žena dobra srca koja je odrasla u idiličnom i mirnom šumskom kraljevstvu. Jednog dana vojska je napala njenu zemlju i zaprijetila harmoniji zajednice. Zlurada tada odlučuje biti najveći zaštitnik i borac protiv napada, ali upravo taj čin donosi joj veliku nepravdu, njeno dobro i hrabro srce pretvoreno je u hladni kamen.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w-XO4XiRop0[/youtube]

Transformersi-Doba izumiranja 3D
Žanr -SF, akcija, avantura
Glavni glumci- Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Jack Reynor
Režiser- Michael Bay
Smještena četiri godine posle trećeg nastavka, Transformers franšiza je potpuno redizajnirana i predstaviće opasno dobru, novu ekipu glumaca i skroz nove robote. U filmu Transformers: Doba izumiranja u glavnim su ulogama Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Jack Reynor, Nicola Peltz, Sophia Myles, TJ Miller i kineska mega zvijezda Han Geng. Serijal Transformers nastao je prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, a u novom nas nastavku, Doba izumiranja, očekuju još im¬presivnije transformacije, još napetija radnja te, naravno, još moćniji efekti…
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LoP64q7wB-E[/youtube]

Možda vam se svidi

Comments are closed.