Nove generacije pomjeraju granice: Srednjoškolac nasrnuo na profesora jer mu je uzeo mobitel, žestoko se hrvali i naguravali

U susjednoj Srbiji mediji pišu kako je nasilje u školama nažalost postalo svakodnevica. U četvrtak su pisali o napadu na profesora u Novom Sadu, a danas o nemilim scenama iz Smedereva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident se ovog puta dogodio između učenika i profesora u Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi “Despot Đurađ”.  Do naguravanja – u kojem je učenik srušen na katedru, a profesor grubo odgurnut na ploču – došlo je kada je nastavnik oteo učeniku mobilni telefon kojim se on koristio na satu. Drugi je učenik snimio cijeli incident i objavio ga na društvenim mrežama.

Iako je snimka zamućena, vidi se profesor dok stoji ispred ploče i u jednom trenutku kreće prema jednome od učenika. Cijelo vrijeme govori, ali taj dio videa nema tona pa se ne zna što priča. Kamera se nakratko odmiče od njih dvojice, a već u slijedećem trenutku snima kako profesor brzo odlazi prema katedri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Učenik ga prati i pokušava oteti mobitel koji mu je uzeo. Hrvaju se, a profesor studenta gura na katedru s koje padaju papiri. Potom profesor podiže prevrnutu stolicu, a učenik ga bezobzirno gura prema ploči. Učitelj se na koncu povlači i izlazi iz učionice.

Miladin Vitorović, direktor škole “Despot Đurađ” u Smederevu, potvrdio je za lokalne medije da se ovaj incident dogodio u njegov školi u srijedu, 1. marta.

Pogledajte video i OVDJE.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE