Njemu je to prvi brak, a njoj dvadeset drugi: Njoj stotinu ljeta, a Muhamedu 33 godine

Izgleda da je tačna ona rečenica da ljubav ne broji godine, što pokazuje priča jedne Maležanke koja se udala u 104. godini života. Što je još šokantnije, on je njoj 22. muž po redu.

Za svog novog muža izabrala je 33 – godišnjeg Malezijanca po imenu Muhamed Musa koji je bio njen podstanar, ali priznaje da se vremenom između njih rodila ljubav.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Muhamed kaže da se ženi zbog ljubavi, a ne zbog novca, iako njegova mlada ima 104 godine. On kaže da je od samog početka osJećao simpatije prema svojoj nevJesti jer je bila stara i sama. Ali, vremenom se poštovanje i prijateljstvo pretvorilo u ljubav.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

I iako je razlika u godinama zaista velika između ovog bračnog para, oni priznaju da se lijepo slažu, dok Muhamed kaže da se nada da je ona konačno pronašla dobrog muža za sebe sa kojim će moći da bude sretna i zadovoljna.

Međutim, starica ističe da se ona ipak plaši da bi ponovo mogla da završi sama jer misli da bi njen suprug mogao u svakom trenutku da je ostavi zbog mlađe žene.

Ona takođe želi da ispuni svoj dugogodišnji san i da ima dijete. Vuk i Musa žele da usvoje bebu i navode da bi čak uzeli i vanbračno dijete.

Starica se udavala 22 puta i kaže da nikada nije voljela da bude bez muškaca.

“Nadam se da će mi Musa biti posljednji suprug. Nema razloga da me ostavlja, jer sve bračne dužnosti obavljam kao svaka druga žena – rekla je Vuk.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Firma iz BiH oblači Dinu Merlina

Bh. pjevač Dino Merlin često nosi košulje, a ukoliko...

Nobelovu nagradu za mir dobili Bjelorus i dvije organizacije za ljudska prava

U Oslu su u 11 sati objavljena imena dobitnika...

Forbes piše: Rusiju u dvije sedmice napustilo skoro milion ljudi

Skoro milion ljudi napustio je Rusiju od početka mobilizacije...