― Marketing ―

Njemačka porodica u stanu drži 444 novogodišnje jelke

- Marketing -

Jedna porodica iz Njemačke je postavila novi svjetski rekord po broju jelki u stanu nakon što je postavila 444 novogodišnje jelke u svoj stan.

Thomas Jeromin (55) za sebe kaže da je “lud za Božićem” oborio je svejtski po broju božićnih jelki u jednom stanu.

On je u svoj stan površine 100 kvadrata u njemačkom gradu Rintelnu smjestio kako smo naveli 444 novogodišnje jelke, dvadeset više nego prošle 2020 godine.

- Marketing -

One su svuda po stanu, u hodnicima, spavaćoj i radnoj sobi, zauzimaju doslovno svaki slobodan prostor njegovog stana.

Njemački institut za rekorde (RID) katalogizuje nevjerovatne globalne podvige poput Ginisove knjige rekorda posetio je Tomasa i njegovu ženu Suzan u njihovom stanu u Donjoj Saksoniji. Oni su i službeno potvrdili da se radi o “najviše ukrašenih novogodišnjih jelki na jednom mjestu”.

Portparol njemačkog Instituta za rekorde, koji katalogizuje nevjerovatne globalne podvige poput Ginisove knjige rekorda Sudija zapisničar Olaf Kuhenbeker je rekao:

  • Porodica Jeromin je zaista svjetski rekorder. Ove sezone, ovde u ovoj kući u Rintelnu stoje 444 novogodišnje jelke. Sve sam ih ručno prebrojao, to je zaista tačno. A ono što je za nas važno za naš zapisnik jeste da je drveće zapravo u potpunosti ukrašeno – dodao je zapisničar Olaf, piše Mirror.

Džeromin kaže da mu za ukrašavanje ovih jelki treba 47.000 lampica da ih osvijetli i 10.000 božićnih ukrasa da ih sve dekoriše.

Najveće drvo, visoko 3,5 metra, visi mu sa plafona što je zanimljivo da kod Tomasa u domu nijedno novogodišnje drvo nije isto!

Jelke preko godine drži na tavanu, a u stan počinje da ih spušta u vjerovalii ili ne još u septembru mjesecu!

Dok nije bilo pandemije, on je nudio mnogima da ga posjete svom božićnom čudu. Imali su goste čak iz Japana da posjete njihov stan ukrašen jelkama.

Ali sada to nije dopušteno jer je zbog količine jelki u stanu nemoguće održavati distancu.

https://www.youtube.com/watch?v=wfhu5V1fU_M

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...