― Marketing ―

NiP u završni dio kampanje krenuo iz Goražda

- Marketing -

Nakon što su kampanju otvorili na Starom gradu u Srebreniku kandidati Naroda i pravde za predstojeće Izbore su u završni dio kampanje krenuli iz Goražda.

Poručeno je da je grad na Drini spreman za promjenu, da cijeli Bosansko-podrinjski kanton treba novi zamah i vlast koja će odgovorno rješavati ključne probleme ovog dijela BiH.

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković svoje obraćanje počeo je u vezi sa tunelom Hranjen, koji bi trebao skratiti put i povezati Goražde sa Sarajevom.

- Marketing -

„U mom kabinetu počela je priča o tunelu Hranjen, mi smo izdvojili novac da se napravi projektna dokumentacija i obećavam da ćemo je mi završiti“, kazao je Konaković.

Prema Konakoviću, borba protiv korupcije i stručni ljudi na odgovornim pozicijama dvije su ključne odlike odgovorne vlasti.

„Hranjen je primjer i korupcije i neslušanja struke. Procijenjena vrijednost je 90 miliona KM zato što nisu slušali struku koja je predlagala drugi, malo skuplji, pravac. I sad kažu treba nam još 300 miliona KM na ovoj ruti. Imate hidroelektranu Vranduk, 15 puta su otvarali gradilište i na kraju platili penale Strabagu. Na Termobloku je bačeno 300 miliona KM“, naveo je Konaković, prenose Nezavisne novine.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...