Nikolina Pišek i kćerka pronađene u nesvjesnom stanju

Popularno

Povezano


Kako piše Blic, u kući u Zagrebu, gdje stanuje Nikolina sa suprugom, historičarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, pukla je cijev od plina koji osigurava grijanje čitave zgrade, te su se Nikolina i Una otrovale ugljen-monoksidom.

- Marketing -

Sve se desilo u noći između subote na nedjelju. Nikolina se oko dvadeset sati čula sa Vidojem koji je zbog posla morao da dođe u Beograd, tada mu je rekla da je sa kćerkom došla iz grada i da će zajedno da gledaju film i odmaraju. Potom je Nikolina pozvala supruga oko jedan sat uveče i rekla kako njihova kćerka Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu kod doktora, što je Nikolina poslušala“, otkriva izvor blizak voditeljki i dodaje:

Kada ju je suprug pozvao nekoliko minuta kasnije, Nikolina se nije javljala. Vidoje je odmah pozvao nekoliko prijatelja kako bi otišli do njihove kuće i provjerili šta se dešava s Unom i Nikolinom. Međutim, prijatelji kada su stigli ispred kuće, čuli su samo kako psi laju, ali niko nije otvarao vrata. Nakon toga su razvalili ista i vidjeli Nikolinu koja je bila u nesvjesnom stanju na podu, dok je kćerka ležala u krevetu isto u nesvjesnom stanju. Odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, a čim su došli na lice mjesta shvatili su da je cijev koja je pukla uslijed građevinskih radova izazvala trovanje gasom. Kolima hitne pomoći prebačene su u bolnicu. Nikolina je tek danas puštena iz bolnice, dok se kćerka i dalje nalazi na dječijoj klinici. Vatrogasci su izmjerili da je u kući u tom trenutku bila sedam puta već doza plina od one koja je dozvoljena“, piše Blic.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)- Marketing -

Najnovije