Ni reanimacija nije pomogla: Novi detalji stravične saobraćajne nesreće, otac preminuo, sin povrijeđen

0

Kako se saznaje, Aleksandar je zadobio teške povrede slezine, rebara i glave.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Beograđanin Miloš Ž. (40) poginuo je u noći između ponedjeljka i utorka, a njegov sin Aleksandar Ž. (17) teško je povrijeđen, u saobraćajnoj nesreći kod okretnice autobusa na liniji 48, na Miljakovačkim stazama. Otac je preminuo na mjestu, dok se ljekari bore za život mladića.

Kako se nezvanično saznaje, Miloš Ž. najvjerovatnije je vozio neprilagođenom brzinom, a da li je pritom bio i pod dejstvom alkohola, utvrdit će policijska istraga.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, otac i sin su se oko sat i po poslije ponoći vozili u automobilu marke BMV starije generacije.

Miloš je najvjerovatnije izgubio kontrolu nad kolima, i pri skretanju udario u drvo, da bi se svom silinom zakucao u sljedeće stablo i tu kobno zaustavio.

Iako su ljekari Hitne pomoći brzo stigli na mjesto udesa, mogli su samo da konstatuju Miloševu smrt i na odjeljenje reanimacije prevezu mladića.

Kako se saznaje, Aleksandar je zadobio teške povrede slezine, rebara i glave.

– Miloš je stanovao u naselju i svakodnevno je prolazio ovu krivinu, znao je da je opasna. Tragovi kočenja se ne vide – rekao je jedan od žitelja Miljakovca.

Kako navode žitelji ovog dijela Beograda, koji su se zaustavljali svojim vozilima kod okretnice, raspitujući se da li je to mjesto nesreće, Miloš Ž. ima problematičnu prošlost.

– Koliko znam, Miloš je moler, bio je na dobrom glasu i radio je širom Beograda – priča jedan od poznanika porodice, vidno potresen vijestima koje su ga juče ujutro probudile.

– Prije nekoliko godina završio je u zatvoru, nikada nije tačno otkriveno zbog čega. Skoro u istom trenutku razveo se i od supruge, sa kojom ima dva sina i djevojčicu. Aleksandar mu je srednje dijete. Nadam se da će se on izvući – rekao je.