Nezapamćene scene na autoputu, vatra i eksplozije: Plamen je bio visok 30 metara

0

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dvojica ljudi dogodila se jučer oko 16 sati na autocesti A3, 3 kilometra nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, a iza sebe je ostavila nevjerojatne scene.
 
Prizori kamiona koje guta vatra stravične su slike nesreće u kojoj su sudjelovala čak tri kamiona i dva automobila.
Policija je tek oko 20 sati počela uviđaj. Cesta je bila blokirana satima, a tek nešto iza 19 sati pomalo je pušten saobraćaj po sjevernom kolniku dok je južni ostao potpuno zatvoren, pun policijskih i vatrogasnih vozila.
Rasuti po autocesti stajali su skršeni automobili i izgorjeli kamioni, piše Index.hr.
Dva kamiona potpuno su izgorjela. Od njih su ostali samo kosturi. U onom bližem autocesti vidjeli su se samo ostaci bačava.
Iz njega se, četiri sata od izbijanja nesreće, još dimilo. Vatrogasci koji su imali pune ruke posla s buktinjom i nakon 21 sat i dalje su pazili na zgarište. Policajci su tada već sa svjetiljkama i fotoaparatima češljali dvjestotinjak metara dug komad autoceste na kojem su ostali ostaci ostataka kamiona i skršeni automobil te su pokušavali rekonstruirati kako je došlo do nesreće. Cijela je strana autoceste na kojoj se dogodila nesreća bila puna vatrogasnih i policijskih vozila.
hayat.ba