Nevjerovatne rečenice koje je izgovorila Kim Kardashian

Nedavno je Kim Kardašijan, koja je opsjednuta sefijima, izjavila da su „selfiji svrha života“. Ovo nije jedini njen biser. Izdavajmo još 6 sličnih izjava vlasnice najfotografisanije guze.

1) POISTOVEĆIVANJE SA DJEVOJKOM KOJA IMA RAK

Pričala sam sa djevojkom koja ima rak i rekla mi je koliko joj sve to teško pada, ali da ju je to naučilo veliku lekciju o tome ko su joj prijatelji, kao i mnogo toga o životu. Ona ima 18 godina. Tako se i ja osjećam – izjavila je jednom prilikom.

2) ZNALA JE JOŠ OD OSNOVNE ŠKOLE

Kad sam bila u osnovnoj školi, počeo je da se emituje „The Real World“ i odmah sam znala da je to to! Znala sam da želim da budem u rijaliti šou. Rekla sam sebi da ću napraviti snimak za audiciju kad budem imala dovoljno godina – rekla je, samo što je njen „snimak za audiciju“ bio malo drugačiji od drugih.

3) AMBICIOZNA

Ja sam preduzetnik. „Ambiciozna“ je moje srednje ime – rekla je ova starleta, koja je „teškom mukom i strpljivim radom“ došla do bogatstva.

4) VEČERA SA OBAMOM

Jednom sam bila na večeri sa Obamom i on mi je djelovao veoma odlučno po pitanju promjena, a to je i moj moto – odlučno je izjavila Kim.

5) MIŠLJENJE PARIS HILTON NIJE BITNO

Nije mi bitno što Paris Hilton misli da moja zadnjica izgleda odvratno. Ja bar imam zadnjicu – ponosito je odbrusila Kim.

6) ONA BAŠ MRZI TRUDNOĆU

Jedva sam čekala da dođe vrijeme kad ću moći da radim šta hoću, jedem šta hoću, da se osjećam sjajno… ali to nije bilo tako. Svuda me čeka mnogo bola – izjavila je velikomučenica Kim kad je bila trudna.

Izvor: Blic Žena

Možda vam se svidi

Comments are closed.