Nevjerovatan pokušaj krađe automobila na benzinskoj pumpi u BiH

U utorak navečer oko 23 sata na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku kod Zvornika odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posljedica.

Nepoznata osoba je prvo pokušalo ukrasti automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je djevojka još bila u autu, što možete vidjeti na snimku u nastavku.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Poslije neuspjele krađe, ista osoba je ukrala drugo putničko vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za plin kojeg koriste putnička vozila, pa je promet bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije, prenosi Zvornički.ba.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i saopćili:

Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvijetlili kazneno djelo razbojništva, nakon što je 9. augusta oko 23 sata nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku, saopćili su iz PU Zvornik.

Dodaju da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata osoba je udarila u dio benzinske crpke gdje se nalaze ventili za plin, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

Obustava saobraćaja trajala je do 3:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata osoba je potom ukralo drugo putničko vozilo marke “Passat” i udaljila se u nepoznatom pravcu, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Regijom se širi natpis s pijace u BIH, jednima je neukusan, drugima urnebesan

Dok jedni natpis smatraju pomalo neukusnim, drugima je fora. Mi...

Prvi šleperi ogrjevnog drva iz BiH već u Evropi

Prvi šleperi ogrjevnog drva iz BiH otišli su u...

Crnogorsku porodicu iz Berlina dirnuo gest bh. ugostitelja: Neka on i porodica biraju hotel sa pet zvjezdica

Bosansko-hercegovački ugostitelj Fahrudin Mešković održao je obećanje i u...