NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE – OTVARANJE CRVENA JABUKA MARKETA SAVREMENI MALOPRODAJNI OBJEKAT KOJI DONOSI POTPUNO ISKUSTVO KUPOVINE

0

Savremenikonceptmaloprodajnogobjektadanas je stigao u Kakanj. DomaćitrgovačkilanacCrvenajabuka market u 08:00 časova, naadresiAlijeIzetbegovićab.b, otvorio jevratasvojeposlovnejedinice. U objektu koji se prostire na 2 000 kvadratnih metara, zaposlenje su pronašla 64 radnika.

Zamisao prilikom rada na otvaranju ovog marketa prevashodno se sastojala od toga da svojim kupcima stvorimo prijatan prostor u kojem će se osjećati kao kod kuće i koji će predstavljati spoj marketa, tržnice i restorana u jednom. Osluškujući kupce i njihove potrebe, obezbijedili smo ponudu kvalitetnih proizvoda po najpristupačnijim cijenama, sa asortimanom koji broji nešto više od 15 000 artikala. Otvaranjem ovog marketa napravili smo malo veći iskorak i svojim kupcima predstavili market kakav još nije viđen u Kaknju,” navela je Senada Arnautović iz službe marketinga Crvena jabuka marketa.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Riječ je o nizu noviteta koje će kupci po prvi put imati priliku da vide i iskuse u marketu Crvena jabuka u Kaknju. Višegodišnji rad odjela razvojne kuhinje te usavršavanje receptura domaćih i internacionalnih jela rezultirali su ukusnom i posebno pripremljenom gastronomskom ponudom, kao i ponudom poslastica i pekarskih proizvoda. „S obzirom na to da raspolažemo najopremljenijom kuhinjom i koristimo savremene tehnike pripremanja jela na ovim prostorima, sigurni smo da će naši kupci uživati u raznovrsnosti ukusa i mirisa jela pripremljenih od svježih i najkvalitetnijih namirnica. Kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 50 različitih gotovih jela, a ono što je novitet u ovom programu jesu samouslužne vitrine na kojima će moći da odaberu i kombinuju gotova jela iz dnevne ponude, naprave salatu odabirom omiljenih namirnica ili da se prepuste čarima kuhanih jela, a sve to po jedinstvenoj cijeni,“ istakla je Arnautovićeva.

Na dan otvaranja, nisu izostali ni brojni pokloni i iznenađenja za sve kupce. Trgovački lanac Crvena jabuka svakog kupca obradovao je poklon cekerom, dok su posebni pokloni dočekali sve one koji su obavili kupovine preko 50 i 100 KM. Svaki stoti kupac nagrađen je besplatnom kupovinom, a svaki 500. je na poklon dobio i mobilni telefon. Atmosferu su upotpunili rođendanska torta i zabavni program za najmlađe.

Na dan otvaranja predstavljen je i program lojalnosti Klub osmijeha te pogodnosti i dodatne uštede koje članstvo u klubu donosi. Iz ovog trgovačkog lanca ističu da nisu zaboravili ni pripadnike treće životne dobi, za koje će se svakog ponedjeljka realizovati popust za penzionere u iznosu od 10%.

„Ono što nas posebno čini sretnima jeste činjenica da kada nečemu posvetite posebnu pažnju i to radite sa ljubavlju, dobri rezultati neće izostati. Reakcije kupaca su nam i više nego dobar pokazatelj da smo otvaranjem ovog marketa učinili pravu stvar i ispunili njihova očekivanja,“ dodala je Senada Arnautović.