Nestali za dva dana: Turistički vaučeri za odmor u FBiH sada su dostupni na još samo jednoj platformi

Turistički vaučeri u vrijednosti 200 KM građanima Federacije BiH u opticaj su pušteni u ponedjeljak, a zbog ogromne zainteresovanosti, na dvije od tri platforme tih kupona više nema.

 

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Vlada Federacije BiH je krajem mjeseca juna najavila da će putem resornog ministarstva izdvojiti pet miliona KM pomoći turističkom sektoru u BiH.

Jedna od odluka je bila i dodjela turističkih vaučera u vrijednosti od 200 KM građanima koji putem online platforme rezerviraju smještaj. Riječ je o platformama “eKupon”, “OdmoriuBiH” i “Citydeal flyfly travel”. Vaučere će moći dobiti prvih 10.000 građana koji se prijave, odnosno dok ne bude potrošen planirani novac.

 

Zbog ogromne zainteresovanosti, samo dan nakon puštanja turističkih vaučera u promet, platforma “OdmoriuBiH” objavila je da su svi kuponi iskorišteni, te da nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Također na drugoj od ukupno tri platforme koje su građanima bile dostupne za kupovinu turističkih vaučera, svi kuponi su iskorišteni tako da više nije moguće izvršiti kupovinu ponuda.

 

“Obavještavamo Vas da su svi raspoloživi kuponi za Turističke Vaučere 2022 na eKupon.ba iskorišteni i da više nije moguće izvršiti kupovinu ponuda koje su uključivale turističke vaučere.U toku jutra ćemo provjeriti sve online transakcije i izvršit ćemo obradu prodatih kupona te ukoliko bude onih koji nisu ispunili uslove iste ćemo pustiti u prodaju. Svakako ćete o tome biti obavješteni”, saopćio je tim online platforme “eKupon”.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Snažan zemljotres pogodio BiH: Epicentar pet kilometara od Stoca

U 21:08 osjetio se slabiji zemljotres u našoj zemlji....

Video smrti ubice koji je ubio trudnu suprugu: Policajci ga opkolili, on pucao u sebe

Sokol Halili, osumnjičeni za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši,...

Vijest koja ohrabruje: Globalne cijene hrane ostale uglavnom stabilne u novembru

Globalne cijene prehrambenih proizvoda ostale su uglavnom stabilne u...

Devojčica izgubila dio stopala u napadu ajkule: Otkriva kako je uspjela pobjeći zvijeri

Jasmin Carney, djevojčica sa Floride, bila je u nedjelju...