Nestala 19-godišnja Slađana iz Zenice

Redakciji portala “Dnevnog avaza” obratio se Alen Rizvić (27)  sa informacijom da je njegova 19-godišnja supruga Slađana Rizvić ( djevojačko Ćavlina) nestala jučer u Zenici.

Prema njegovim riječima, zadnji put sa Slađanom je razgovarao jučer oko 11 sati. Trebala je krenuti iz njihovog stana i sresti se sa Alenom koji ju je čekao u gradu. No, od tada, Slađana je nedostupna na telefon. Očajni suprug njen je nestanak danas prijavio i u policijsku stanicu u Zenici.

– Dva dana oka nisam sklopio. Ne jedem i ne pijem. Nije imala razloga otići, sve sam joj pružio. Strah me da ju neko nije uhvatio – kaže Alen i dodaje da je suprugu tražio i na njenom bivšem radnom mjestu u jednom zeničkoj pekari, ali, kako kaže, ni tamo nije dolazila.

Podsjetimo, ovaj mladi bračni par rodom iz Busovače u žižu bh. javnosti došao je u oktobru 2011. godine. Prije tri godine maloljetna Slađana, pristala je na vanbračnu zajednicu, sa Alenom. Njeni roditelji tada su ga prijavili za otmicu 16-godišnje Slađane, no, djevojka je sve negirala u policiji rekavši da je od kuće otišla samovoljno. Roditelji su bili protiv njihove veza i zbog činjenice što je Alen tada bio na odsluženju zatvorske kazne u KPZ Zenica. Alen danas tvrdi da je uprkos svim problemima njihova ljubav pobijedila sve prepreke.

– Vjenčali smo se 10. januara ove godine. Ne vjerujem da je Slađana otišla roditeljima. S njima više nije bila u kontaktu. Sve sam joj pružio – objašnjava Alen.

No, Alen kako kaže, ima dodatni problem. On sutra, mora da se vrati sa četveredonevnog dopusta u KPZ u Mostar, gdje služi zatvorsku kaznu zbog napada na krim inspektora.

Alen moli sve građane ukoliko imaju bilo kakve informacije o Slađani, da se obrate njegovom bratu na broj telefona 062/253 108.

IZVOR: avaz.ba

Možda vam se svidi

Comments are closed.