Nešić na rubu živaca uoči sjednice Narodne skupštine: “Od ova tri dana zavisi sudbina Republike Srpske”

Popularno

PovezanoNešić ističe da će DNS na prvom mjestu imati interes srpskog naroda i Republike Srpske

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pozvao je sve političke partije, i iz vlasti i iz opozicije, da danas ostave po strani sujete, međusobne animozitete, sitna nadigravanja i partijske interese te da shvate važnost i težinu trenutka u kojem se nalazi Republika Srpska, kao i posljedice koje mogu nastati ukoliko budu nejedinstveni.

- Marketing -

“Danas, ali i na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, moramo biti državnici, a ne sitni partijski trgovci. Možda možemo nadigrati jedni druge, obezbjediti koji glas više za svoju stranku, ali bojim se da ćemo tim međusobnim igrarijama svi zajedno nadigrati i poraziti Republiku Srpsku”, istaknuo je Nešić.

On dodaje da je milion i dvije stotine hiljada Srba stradalo u prošlom stoljeću u BiH, više nego što ih danas živi u Republici Srpskoj.

“Srbi su posljednji koje bilo ko treba da opominje na poštovanje žrtava. Od načina kako se postavimo u ova tri dana, zavisiće sudbina srpskog naroda i Republike Srpske”, poručio je Nešić.

On je zaključio da će DNS, kao i do sada, na prvom mjestu imati interes srpskog naroda i Republike Srpske, piše Srpskainfo.com.

- Marketing -

Najnovije