NEMA PRIMIRJA Anđelina i Bred ponovo na RATNOJ NOZI: Sukob izbio zbog djece, ali i njegove nove djevojke koju na ovo mjesto nije smio da vodi

0

Anđelina Žoli i Bred Pit nikako da se dogovore oko starateljstva nad njihovom decom, a njihov odnos dodatno komplikuje njegova veza sa Nikol Potularski.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Anđelina Žoli (45) i Bred Pit (56) bili su u braku do 2014. do 2016. U vezi su bili od 2005. godine, a roditelji su šestoro dece Medoksa (19), Paksa (16), Zahare (15), Šilo (14) i blizanaca Noks i Vivijen (12).

Bivši par mora da se dogovori kako će odgajati petoro dece jer je najstarijem Medoksu dozvoljeno da sam odluči koliko će vremena provoditi sa roditeljima. Nagađa se da on ne želi kontakt sa ocem. Podsećanja radi, Anđelina je papire za razvod predala navodno jer je Bred fizički nasrnuo na starijeg naslednika.

“Bred želi podeljeno starateljstvo nad decom, odnosno 50 – 50, a Anđelina ne pristaje na te uslove pa odbija da razgovara o sporazumu oko starateljstva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Anđeles. Naime, mlađa deca bi tamo pohađala školu, čemu se ona uvijek protivila”, rekao je izvor, prenosi “Zena Blic“.

Zašto probleme u odnosu Breda i Anđeline stvara njegov odnos sa manekenkom Nikol Potularski (27)? Glumac se krajem avgusta u Parizu sastao sa prelepom brinetom, a onda su otputovali na jug Francuske.

Boravili su u dvorcu u Provansi, koji glumac još tehnički deli sa bivšom suprugom. I to baš u momentu kada bi, da je ostao u braku, sa Anđelinom slavio šestu godišnjicu braka. I to baš na mestu gde se i venčao sa glumicom

Bred baš ume da odabere i mjesto i vijreme. A mnogi Nikol porede sa Anđelinom Žoli nazivajući je njenom mlađom verzijom.

Anđelini su navodno smetala i šuškanja o glasinama da je njen bivši muž obnovio vezu sa Dženifer Aniston kojom je bio oženjen od 2000. do 2005. kao i odnos sa izraelskom glumicom Alijom Šokat koju nije željela u blizini njihove dece.

 

[bar group="4078"]