-4 C
Kakanj
Ponedjeljak, 1 Marta, 2021

Neda Ukraden u suzama pričala o Đorđu Balaševiću, a onda pobjesnila zbog napada antivakcinaša


Poznata pjevačica Neda Ukraden uključila se iz svog doma u jutarnji program “Prve” i pričala o pokojnom kolegi Đorđu Balaševiću.

Nedu su obasule emocije, te su joj u jednom trenutku krenule suze dok je pričala o Balaševiću.

Napustio nas je još jedan u nizu sjajnih likova, čovjek koji je značio u cijelom regionu, čovjek čije su pjesme bile univerzalne teme, širio je ljubav i na šeretski način pričao gorke istine. Ja sam imala tu sreću, sretali smo se po raznim koncertima i sjajnim emisijama, posebno “Tobogan”. Sreli smo se i otpjevali jedan bećarac”, rekla je ona, pa dodala:

Željela bih da njegovoj divnoj porodici izrazim svoje najdublje saučešče. Ovaj region je izgubio sjajnog autora. Slava mu. Htjela sam da dođem juče na sahranu, nažalost, bilo je u krugu porodice. Nije bitno da se negdje pojaviš, bitno je šta u duši osjećaš”.

Neda Ukraden govorila je i o negativnim rekacijama na društvenim mrežama na njenu objavu o primanju vakcine protiv koronavirusa.

Ja sam iznenađena tolikom pažnjom i tolikim nerviranjem. Ja sam isto bila u dilemi da li se vakcinisati. Ja želim da normalno živim, ja želim da radim. Ne znam pametniji način. Ja ne mogu da pijem rakijetinu i jedem bijeli luk”, objasnila je ona vidno iznervirana, prenosi “Objektiv“.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO