Povezano

“Ne znam za šta da živim kada ga više nema” – Neutješna majka i danas na mjestu na kom je nađeno tijelo dječaka


Neutješna Danijela D. i danas u suzama sjedi na keju i pita se šta da radi i za šta da živi. Rekla je da će na mjestu gdje su izvukli tijelo njenog sina da postavi ploču sa njegovom slikom.

- Marketing -

Sutra će preuzeti tijelo svog sina, a za sada nije poznato kad je sahrana.

Dječakova bivša djevojka je jučer zvala Danijelu da joj izjavi saučešće, ali joj slomljena žena rekla da više ne zove i ne dolazi.

Otac utopljenog Dragana živi u Novom Sadu, a kako je istakla Danijela, sin ga je nedavno posjetio da bi nakon povratka kući rekao da više neće ići tamo. On se prema Danijelinim riječima 13 godina nije interesovao za sina, ali mu je rekla da mu neće zabraniti da prisustvuje sahrani.

Dječak je nestao u utorak oko 11 sati, a potraga je okončana u srijedu popodne kad je njegovo tijelo izvučeno iz Tamiša ispod mosta na keju, piše Kurir.

Sve do tada njegova majka Danijela i drugovi nadali su se da će se negdje pojaviti živ iako je prije nestanka nekima nagovijestio šta će učiniti. Navodno je ostavio oproštajno pismo u kojem je rekao da traži najbezbolniji način da sebi oduzme život. Dragan je bio dobar plivač, ali je u rancu imao kamenje.

Policija je tragala za Draganom i u noći između utorka i srijede, ali ništa osim njegovog bicikla, koji je bio zaključan, nisu uspjeli da pronađu. Njegova majka, koja je u srijedu cijeli dan provela na keju nadajući se čudu ispričala je da je Dragan sa drugarima poslije škole otišao da vozi bicikl.

Brinuo ju je njegov nedavni raskid sa djevojkom sa kojom je bio samo mjesec dana, ali mu je bilo teško zbog okončanja veze.

- Marketing -

Najnovije

Popularno