“Ne treba stranci da nas spajaju”: Draško Stanivuković se u Tuzli sastao s gradonačelnikom Jasminom Imamovićem

Popularno

PovezanoJasmin Imamović je pozvao građane Banjaluke da ljetuju u Tuzli. Draško Stanivuković je istakao da je sretan zbog današnje posjete.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas boravi u službenoj posjeti Tuzli. Stanivukovićev domaćin bio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

- Marketing -

Postoji mnogo više stvari koje nas vežu od onih koje nas razdvajaju kazao je Imamović na zajedničkoj konferenciji za medije, nakon razgovora sa Stanivukovićem.

Imamović je pozvao građane Banjaluke da ljetuju u Tuzli. Stanivuković je istakao da je sretan zbog današnje posjete.

– Zaista sam sretan što sam u Tuzli danas. Zahvalan sam na srdačnom dočeku gradonačelnika Imamovića. Važno je da građani sarađuju, da i mi, koji smo različitih generacija razgovaramo. Moja poruka u centru Tuzle je ta da je došlo vrijeme da pričamo jezikom kulture, turizma, ekonomije. Naši građani su počeli pričati o tome, pa je vrijeme i da mi, političari pričamo tako – kazao je Stanivuković, prenosi Avaz.

On je takođe pozvao Imamovića da posjeti Banjaluku, ali i sve građane Tuzle.

– Posjetama šaljemo važnu poruku svijetu da ne trebaju stranci ili ambasadori da nas spajaju. Ja sam sretan jer šaljemo jednu pozitivnu energiju. Ovim posjetama, dobijamo to što će se Sarajevo, Banjaluka, a vjerujem i Tuzla predstavljati zajedno, turistički, u cijelom svijetu. Smatram da su posjete pozitivan iskorak – rekao je Stanivuković.

- Marketing -

Najnovije