28 C
Kakanj
Ponedjeljak, 10 Maja, 2021

Ne postoji bolji lijek od ovog – Dr Branimir Nestorović progovorio o eliksiru koji liječi za 3 sedmice


“On je jedan od najmoćnijih lijekova koje danas imamo. Prve radove o njegovom djelovanju kod čira je objavio davne 1950-te godine profesor Garnett Cheney, sa Stanforda. U studiji na 55 pacijenata, on je pokazao poboljšanje u 95% već poslije 2 do 5 dana”, kaže doktor.

Kako kaže, ispitivanje na 45 zatvorenika u zatvoru San Quentin, 93% je poslije tri nedjelje uzimanja soka od kupusa, što odgovara oko 200 grama kupusa, imalo potpuno izliječenje.

“Antiulkusni faktor je identifikovan kao U faktor (glutamin), nalazi se i u celeru. Indian Central Drug Research Institute je liječio zamorče sa ulkusom samo davanjem soka od kupusa. Osim što je pozitivno djelovao na oporavak ćelija želuca, kupus je takođe imao antiotska svojstva, ubijajući Helicobacter Pylori”, ističe Nestorović.

Doktor Nestorović je podijelio recept kako pripremiti sok od kupusa:

Treba uzeti 3 šolje isjeckanog kupusa, dodati 2 čaše prokuhane vode. Sipati u blender i miksovati oko 10 sekundi. Presuti mješavinu u teglu, koja je hermetički zatvorena (ostavite malo mjesta na vrhu tegle). Ostaviti da stoji na oko 20 stepeni oko 3 dana. Potom ga profiltrirajte i držite u frižideru. Pijte jednu čašu soka svako jutro, pola sata prije obroka, prenosi “Objektiv“.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO