“Ne ličiš na sebe, vraćaj kilažu!” – Pjevačica novom fotkom zaprepastila fanove: Jedni kažu da je prelijepa, drugi je kritikuju da je previše smršala


Na novom selfiju koju je objavila na Instagramu pjevačica Indira Indi Aradinović, kažu neki, uopšte ne liči na sebe, prenosi “Srbija danas“.

- Marketing -

Ushićenje je moje, radost i zahvalnost na svim vašim divnim željama, podršci i ljubavi…beskrajno hvala, za svaki zajednički korak na putu života…Volim vas, gdje god da ste kilometrima, meridijanima, kotama u mom ste srcu… Za sve nove staze, susrete, zagrljaje, poljupce, snove, drugarstva, prijateljstva, ljubavi…Volim vas…IDEMO DALJE – napisala je danas na Instagramu Indi, koja se nalazi u Kopenhagenu.

Ko nije pratio sve faze njene transformacije, dobro će se zbuniti zbog ove fotografije. A šta na Instagramu kažu? Jedni poručuju da je pjevačica prelijepa i da joj šminka uopšte ni ne treba. A drugi pišu: “Ne ličiš na sebe, vraćaj kilažu“, “Ljepša si kao bucka“.

Oprečne komentare izaziva skoro svaka njena slika na Instagramu, a od fotografije do fotografije Indi je sve drugačija. Da li je ovo kraj njene transformacije? Šta je sljedeće?

Dok Indi ne otkrije odgovore na ova pitanja, na njenom profilu i dalje pristižu komentari da je “previše smršala”. Podsjećanja radi, Indira Indi Aradinović podvrgla se prošle godine operaciji smanjenja želuca kako bi redukovala kilažu. Nakon tog hiruškog zahvata javili su se brojni zdravstveni problemi zbog kojih je pjevačica bila u životnoj opasnosti.- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano