NE DIRAJTE MI PORODICU: Dragan Bjelogrlić o saobraćajnoj nesreći koju je skrivio njegov sin Aleksej

0

Nesreća se dogodila prije više od godinu dana

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Ove otrove ubuduće upućujte meni, ja sam tu imenom i prezimenom, ne dirajte porodice, djecu, ne samo meni, nikome, nijednoj javnoj osobi, političaru s bilo koje strane – rekao je Bjelogrlić koji je na konferenciju stigao u društvu advokata Gorana Draganića.

– Svjestan sam da nisam ni prvi ni posljednji, ali na ogromnu žalost onih koji su ustanovili metode zastrašivanja i ušutkivanja slobodnomislećih ljudi, ko god da su oni, ja sam došao da im kažem da se nisam uplašio – dodao je. Demantirao je i informacije o tome da je Aleksej pobjegao s mjesta nesreće.

– Pozvao je Hitnu pomoć, bio uz ozlijeđenog i predložio da s njim ode u Urgentni centar što je ovaj odbio. Tada je došao kući, rekao mi je što je bilo, otišli smo zajedno prvo u Urgentni centar, a potom u policijsku stanicu Vračar, gdje se prijavio – istaknuo je i kako su do njega stigle informacije da se sprema tekst o njegovoj kćerki,. Bjelogrlićev advokat pojasnio je i kako je na Alekseja, koji je u trenutku nesreće imao 18 godina, primijenjen princip oportuniteta te da je naredba tužioca bila da se uplati iznos od 2.000 eura te da nije riječ o nagodbi porodice Bjelogrlić s povrijeđenim čovjekom. Glumac je istaknuo kako je najvažnije da cijela Srbija čuje što se zaista dogodilo, a hoće li podići tužbe protiv srpskih medija tek će odlučiti, prenosi Express

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )