― Marketing ―

Navijači nisu mogli kupiti dres Lewandowskog iz banalnog razloga

- Marketing -

Prelazak jednog od najboljih svjetskih napadača, Roberta Lewandowskog, iz Bayerna u Barcelonu bacio je navijače katalonskog velikana u euforiju.

Mnogi su, jasno, poželjeli odmah imati njegov dres i pohrlili su u klupski fan-shop kako bi kupili majicu s njegovim brojem i imenom na leđima, međutim naletjeli su na sitan problem.

Naime, zapelo je zbog nestašice slova “w“ u klupskoj trgovini pa zato mnogi katalonski tifozi nisu uspjeli dobiti svoj primjerak, piše Gol.hr.

- Marketing -

Da stvar bude gora Poljak u svom ionako dugačkom prezimenu ima ne jednom, nego čak dva puta slovo “w”.

“Zašto ne možemo kupiti dresove Lewandowskog?”, upitao je jedan od navijača, a djelatnik iz klupske trgovine objašnjava: “Nemamo više slova W, ima ih dva u prezimenu pa nam je ponestalo”, odgovorio mu je.

Upravi Barcelone će zasigurno biti drago da je takva navala na dresove njihove nove zvijezde jer će na njegovoj prodaji već u prvoj sezoni vratiti veliki dio uloženog, ali kako bi izbjegli ovu situaciju, morat će pri sljedećem naručivanju materijala naručiti više nego dovoljno slova “w”…

- Marketing -

Najveći stočar sa Vlasinja sa najviše štala, ovo nema nigdje

Ćamil Mutapčić je vjerovatno najveći stočar sa Vlasinja koji ne planira odustajati od stočarstva iako je u godinama u kojima bi trebao odmarati...