12.5 C
Kakanj
Nedjelja, 13 Juna, 2021

Nastavlja se verbalni rat Mektića i Tegeltije: Ko smeta, a ko se kome dodvoravaTegeltija je “udario” po opozicionim političarima, pozivajući se na “velike” teme, poput interesa RS, nacionalnih interesa i slično.

Zastupnik SDS-a u državnom Parlamentu Dragan Mektić i savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH MIlan Tegeltija nastavljaju svoj verbalbni rat na društvenim mrežama.

Očekivano, Tegeltija je “udario” po opozicionim političarima, pozivajući se na “velike” teme, poput interesa RS, nacionalnih interesa i slično.

– Opozicija bi po nacionalnim pitanjima, kad već ne želi da učestvuje, mogla bar da se suzdrži, ne smeta i ne kontaminira temu i ne razvodnjava je dnevnom politikom. Toliko nacionalne odgovornosti je minimum. Ne smije im biti vaznije rušenje vlasti od nacionalnih interesa RS, napisao je Tegeltija.

Uslijedio je Mektićev odgovor.

– Tvoji tvitovi su besmisleni a i nemaš nikakvog političkog iskustva. Vidi se da ih pišeš tako da bi se oni dopali Miloradu Dodiku. Očigledno je ambiciozno dodvoravanje. Jasno ko bukvar, “pecnuo” je Mektić Tegeltiju.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO