Nana Rabija iz Visokog provela 27 dana na kiseoniku i 8 dana na respiratoru: “Ili umrijeti ili ići…”Prvi testovi su bili negativni, da bi se situacija promijenila nakon nekoliko sedmica. Ovako nana Rabija Mušinbegović opisuje svoju borbu za život

Opaka zaraza odnijela je hiljade života u našoj zemlji, a da se može izaći kao pobjednik iz ove borbe dokaz je nana Rabija Mušinbegović

- Marketing -

Godinu dana traje borba sa koronavirusom. Opaka zaraza odnijela je hiljade života u našoj zemlji, a da se može izaći kao pobjednik iz ove borbe dokaz je nana Rabija koja je 35 dana provela na kiseoniku, od toga osam dana u komi na respiratoru i sada se uspješno oporavlja.

Prvi testovi su bili negativni, da bi se situacija promijenila nakon nekoliko sedmica. Ovako nana Rabija Mušinbegović opisuje svoju borbu za život:

-Bilo me je strah ići na respirator, ali sam vidjela da nema pomoći – ili umrijeti ili ići… Govorili su mi da sam bila agresivna u toj komi, prisjeća se nana Rabija, koja se i dalje oporavlja nakon borbe.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano