Nana Fatima je postala hit na mrežama zbog svoje taktike za traženje muža

TikTok su donedavno uglavnom koristili tinejdžeri, ali i to se promijenilo. Starije generacije su sada sa Facebook -a  prešli na ovu društvenu mrežu.

Sve više profila baka i deka mogu da se pohvale milionima pratilaca. A šta rade na ovoj mreži? Pa, kako ko…

- Marketing -

Ima baka koje dijele svoje kulinarske vještine sa drugima, starih koji prkose godinama i plešu, ima i onih koji zajedno sa svojim unucima snimaju smiješne klipove, ipak jedna bakica se izdvojila na domaćim društvenim mrežama.

Njene video snimke svakodnevno gleda nekoliko desetina hiljada ljudi, a kad vidite šta radi, nećete moći a da se ne nasmijete.

Nana Fatima otvoreno kaže da traži muža! U opisu svog profila na ovoj mreži je navela da “se stvarno reklamira da se uda, da nekog prevari.”

Uvijek besprijekorno dotjerana, utegnuta u svečanu haljinu (najčešće svjetlucavu i sa povećim dekolteom), uredno isfrenirana i našminkana, ova baka sjedi ispred kamere i pjevuši narodnjake koji se čuju u pozadini.

Komentari na bakine nastupe su uglavnom pozitivni, a mnogi joj zavide na životnoj radosti i energiji.

“Dokaz da su godine samo broj”, “Ljepša si od svake ljepote”, “Fatima, polako, moj deda ima TikTok”, “Nemoj, nane mi ima Tiktok, pa će biti ljubomorna”, komentarisali su korisnici TikToka sa očiglednim simpatijama prema ovoj živahnoj bakici.

@sakicdusan

#duet with @fatima_22__ uzmite mi mobilni #fyp #foryou #viral

♬ original sound – fatima_22__

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano