Povezano

Nakon pronalaska tijela: Evo šta su pokazali prvi rezultati istrage o ženi sa Zlatibora

Nakon višednevne potrage, pronađeno je tijelo Jovane Marjanović na Zlatiboru.

Prema nezvaničnim informacijama Blica, prvi rezultati vanjskog pregleda tijela pokazuju da nisu pronađene povrede koje bi ukazale na nasilnu smrt.

- Marketing -

Sve upućuje da je počinila samoubistvo, a očekuje se da Više javno tužilaštvo Srbije naloži obdukciju tijela.

Podsjetimo da je tijelo Marjanović pronašla grupa mladića, a pretpostavlja se da se tijelo nalazilo na tom mjestu od srijede.

“Mi smo se uputili na Zlatibor odmah po pozivu da se pridružimo pretrazi. Na Zlatiboru, na mjestu gde je nađen telefon sastali smo se sa kćerkama sada preminule Jovane. One su se vratile u centar da pregledavaju snimke, a mi smo se uputili ka Tić polju. Rasporedili smo se na 15 metara i počeli pretragu.

Negdje na oko kilometar od mjesta gdje je pronađen telefon, u šumici kraj nekog potoka. Odmah smo videli ista odjeća. Tijelo je bilo smrznuto, bez nekih znakova krvi i slično. Ali, to će policija i nadležni utvrditi. Pored smo samo zapazili jednu flašu, ali ništa nismo dirali. Javili smo kćerkama i policiji. One su bile u velikom šoku”, rekao je Vladimir Petrović, jedan od sedam mladića koji su učestvovali u potrazi za Pink.

Podsjetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru.

Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon nekoliko minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

- Marketing -

Najnovije

Popularno