Nakon "Online medie": i Općina Kakanj organizuje koncert "Za grad koji volimo"

U okviru Programa Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2014” planiran je i koncert pod nazivom “Za grad koji volimo”.

Zamisao je bila da se pozovu talentirani muzičari i izvođači iz Kaknja. Očekivala se solidna lista onih koji će pjesmom te večeri, 7. augusta 2014. godine, iskazati svoju ljubav prema gradu Kaknju, međutim odziv je prevazišao sva očekivanja jer je u konačnici lista zaista impresivna i svakodnevno se povećava novim imenima.

Učešće na koncertu “Za grad koji volimo” potvrdili su : grupa “AUTO-STOP”, Denial Ahmetović, Amar Jašarspahić Gile, Sanel Smolo, Ermin Kubat, Vehid Tursum (dostojno predstavljao Kakanj na takmičenju “Prvi glas sevdaha” TV 1), Emina Bajtarević, Perica Ramljak i Benjamin Drijenčić (grupa Optimisti), Ana Marija Tomić, Ajna Balešić, Vesna Tomičić, Martina Jozinović, Alen Čišija, bend Nermina Velića…

Spisak nije konačan.

Tokom koncerta bit će upriličena i modna revija kreacija modne dizajnerice Nadine Kovač.

Vidimo se na “Kakanjskim danima”.

Podsjetimo, u okviru Programa Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani” koja će biti održana od 4. do 8. augusta, nastupit će i Mirza Selimović, pobjednik ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda”, te Ilma Karahmet, učesnika muzičkog takmičenja “X Factor”. Program Manifestacije možete vidjeti klikom ovdje

VEZAN ČLANAK  >>> Spektakularan koncert ,,Za grad koji volim”!

5. Mart 2014. godine ostati će upamćen po spektakularnom koncertu i večeri koji su svim kakanjcima priredili organizatori koncerta ,,Za grad koji volim”.

Gile na koncertu "Za grad koji volim"
Gile na koncertu “Za grad koji volim”

Od same ideje, do realizacije prošlo je samo dvadeset dana. Kao poklon gradu i sugrađanima, koji su zaslužili nešto posebno, Online media i kakanj-x su 5. Marta 2014. godine sa početkom u 19 sati poklonili sugrađanima koncert o kojem će se, vjerujemo i mnogo kasnije pričati.
Njih sedamnaest, odličnih momaka i djevojaka, svojim vokalnim sposobnostima sinoć su puna dva sata zabavljali publiku. Svima nam dobro poznatim pjesmama i u Kakanju napravili noć za pamćenje. Sala Doma kulture bila je popunjena do zadnjeg mjesta. Reakcije publike bile su očekivane, pjevajući pjesme uz sve kandidate moglo se vidjeti da su rasploženi i oduševljeni onim što su vidjeli.

Alen Vrgovčević, Emrah Emšo, Lejla Čaušević, Miralem Ramić, Emir Pihljak, Ana Barukčić, Haris Kulović, Besim Mujić, Jelena Čabarkapa, Mensur Salkić, Sanel Smolo, Armin Čohodar, Dženana Đidić, Kerim Zeljković , Ermin Kubat i Amar Jašarspahić – Gile, učesnici popularnih šou emisija Zvijezda možeš biti ti i Zvezde Granda, u punoj Sali Doma kulture nikog nisu ostavili ravnodušnim. Ovim putem im se želimo zahvaliti što su se odazvali pozivu organizatora te ovo veče učinili još posebnijim.

Možda vam se svidi

Comments are closed.