Nakon eksplozije u Beogradu preminuo Strahinja Stojanović

0

Na Novom Beogradu danas oko podneva dogodila se eksplozija u kojoj je uništen terenac BMW X5

Strahinja Stojanović koji je danas teško povrijeđen u eksploziji vozila preminuo je, prenose beogradski mediji. Podsjećamo, na Novom Beogradu danas oko podne dogodila se eksplozija u kojoj je uništen terenac BMW X5. Automobil je odletio u zrak dok je bio u pokretu. 
U eksploziji za koju se vjeruje da je daljinski detonirana, pored Stojanovića povrijeđena je i državljanka Kolumbije 45-godišnja Sonja Suarez Gomez. Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, naveli su iz ove zdravstvene ustanove za “Blic”.
Prethodno, pojedini mediji prenijeli su da su Stojanoviću amputirane obje noge. Sudeći prema Instagram profilu ove Kolumbijke, Stojanović i ona su bili u emotivnoj vezi već izvjesno vrijeme.
Stojanovićeva partnerka je na ovoj društvenoj mreži posljednjih mjeseci intenzivno objavljivala slike sa njim sa različitih putovanja. Na fotografijama se vidi da je par uživao u luksuzu, pa se vide skupa kola, hoteli, hrana i piće. Gomezova je objavila fotografije sa Stojanovićem iz Beograda, ali i sa Kopaonika i Zlatibora.
Avaz