― Marketing ―

Najveća mačka na svijetu visoka je kao dvogodišnje dijete

- Marketing -

Džinovska mačka za koju se smatra da je najveća na svijetu postala je toliko velika da može stajati kao dijete.

Uprkos tome što je poznata po svojoj velikoj veličini i debeloj dvostrukoj dlaki duge dlake, Maine Coons je ljubazna pasmina i vrlo orijentirani na ljude, piše Mirror.

Vlasnica Julija Minina iz Rusije podijelila je slike svog nježnog diva sa kolegama ljubiteljima mačaka na Instagramu.

- Marketing -

U nedavnom videu pokazala je kako se Kefir slaže sa njenom dvogodišnjom ćerkom Anečkom, koja se vidi kako reže grickalice za ogromnog ljubimca.

Kada njena ćerka gleda crtane filmove na sofi, Kefir ostaje blizu nje i leži na vrhu kauča. Ona je ranije rekla da se prema Kefiru odnosila kao prema drugom detetu, dodajući: „Ne samo da je odrastao po izgledu, već je i veoma pametan i uvijek se ponaša smireno.” Njen ljubimac Kefir nazvan je najvećom mačkom na svijetu “Izgled je generalno kao kod osobe, a Kefir ima sjajan izgled, ali je vrlo ljubazno i ​​skromno dijete.”

Maine Coons su velike, pripitomljene mačke i jedna od najstarijih prirodnih rasa u Sjevernoj Americi, prenosi Tuzlanski.ba.

Porodica mačaka nastala je u američkoj državi Maine, gdje je zvanična državna mačka.

Oni imaju tendenciju da budu ljubazne mačke, poznate po svojoj ogromnoj veličini i ljubavi prema igri i druženju sa ljudima.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...