Najmenadžer i ličnost godine: Pogledajte koji su Kakanjci dobili nagrade

Popularno

Povezano

U organizaciji Direkcije evropske agencije za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija u četvrtak su u Banjoj Luci dodijeljene nagrade istaknutim pojedincima i firmama koji bilježe izvanredne rezultate u poslovanju.

Svečanosti je prisustvovalo više stotina najuspješnijih menadžera i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti  Bosne i Hercegovine.

- Marketing -

Stručnim žirijem predsjedavao je privrednik Vibor Mulić, predsjednik holdinga ZEPTER INTERNATIONAL iz Varšave (Poljska), dok je na čelu Žirija za izbor u BiH bio Erdal Trhulj, bivši ministar a sada vlasnik i direktor privatne kompanije.

Stručni žiri Nezavisne europske agencije je ove godine donio odluku da se dodijele četiri Nagrade za životno djelo najzaslužnijim pojedincima.

Mnogo je dobitnika ali mi ćemo izdvojiti samo one koji su na neki način vezani za naš grad.

Najnačelnik za 2017 – Nermin Mandra, načelnik Općine Kakanj.

U  izjavi nakon završetka svečanosti, načelnik Nermin Mandra je rekao da je ova prestižna nagrada i veliko priznanje kakanjskoj privredi, svim subjektima koji predano rade na unapređenju kvalitete života u Kaknju, i svim građanima Kaknja koji vrijedno rade i postižu vrhunske rezultate u svim poljima rada i interesovanja – u privredi, školstvu, kulturi, sportu, umjetničkom stvaralaštvu, muzici…


Najmenadžeri & najkompanije u malom, srednjem i velikom biznisu – Enver Merdić, direktor Termoelektrane Kakanj.
U grupi najuspješnijih menadžera i kompanija, sa priznanjima „Zlatna plaketa“, kao i pozlaćenom kristalnom statuom Steklarne Rogoška – za vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga, meteorski rast, razvoj i ukupne rezultate, kontinuiranu modernizaciju i kvalitetu proizvoda.


Super šampioni biznisa – najmenadžeri za 2017. godinu – Mirsad Zaimović, generalni direktor BH Telecom, Sarajevo, oblast telekomunikacija .

- Marketing -

Najnovije