NAJBRŽA, NAJJAČA I NAJLAKŠA IZVEDBA: BMW pokazao detalje novog M4 CSL

 

 

- Marketing -

Centralni model kojim se obilježava pola stoljeća M odjela pokazao je dva nova detalja.

 

U drugoj objavi najavnih fotografija BMW je na društvenim mrežama podijelio fotografije na kojima možemo vidjeti novi M4 CSL. Premijerno će biti otkriven kasnije ovog mjeseca, a prvi će ga moći vidjeti posjetitelji Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

 

Najbrža, najjača i najlakša izvedba popularnog coupea će se moći prepoznati po nekoliko detalja. Straga su to svjetla s novom grafikom i OLED tehnologijom. Izgledaju atraktivnije, a nude i tzv. 3D efekt. Nazire se i stražnji spojler u tzv. ducktail izvedbi što će biti vjerojatno najpoželjnija vizualna novost.

Pogled sprijeda pak otkriva dvije crne trake te žute LED-ice, baš kao na BMW M5 CS (link dolje). Donji dio odbojnika je kao i još neki detalji vjerojatno izrađen od karbona.

 

Ono bitno je ispod poklopca, a to je 3.0 twin-turbo šestcilindraš kojem je snaga podignuta na oko 550 KS, odnosno za 40 KS u odnosu na M4 competition. Pridodamo li tomu redukciju mase te potentnije kočnice i presloženi ovjes, jasno je kako će CSL biti osjetno brži, nadamo se samo na stazi, prenosi SlobodnaBosna.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano