“Najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku i prijavite se za vakcinaciju”


– Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji.

- Marketing -

Muzičar Rambo Amadeus, oglasio se na Instagramu, navodeći da je pozitivan na koronavirus. Kako je napisao, najbolji način da ga fanovi podrže jeste da poštuju mjere predostrožnosti – drže distancu i masku, ali i da se prijave za vakcinaciju.

– Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, međutim ne nasjedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi, Kilotzar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje – Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života – napisao je Rambo na Instagramu, a potom dodao:

– Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet! To je pordška, ostalo je palamudjevina. Show must go on – pjesma nas je održala njojzi hvala”, zaključio je muzičar, a prenosi „Nova.rs“.

Domaći mediji su tokom proteklih dana pisali da je muzičar hospitalizovan.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano