Najavljujemo: U srijedu i četvrtak tradicionalna humanitarna akcija ”Bajramska radost”

Tradicionalna humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava i prehrambenih i higijenskih namirnica za pomoć porodicama koje žive u teškim materijalnim uslovima na području općine Kakanj pod nazivom ”Bajramska radost” i pred ovaj bajram će biti realizirana.

U srijedu i četvrtak, 29. i 30. jula, ispred gradske fontane i sahat kule u Kaknju će biti postavljeni štandovi ”Bajramske radosti” sa humanitarnim kutijama, gdje će naši sugrađani moći donirati novčane priloge i prehrambene i higijenske namirnice.

Foto: Baner sa prve akcije

Akcija će trajati od 08 do 16 sati, nakon čega će se prikupljene namirnice i novac iskoristiti za pripremu prehrambeno-higijenskih paketa i bajramluka.

Sve prethodne akcije ”Bajramske radosti” su, uz podršku i veliki odaziv naših sugrađana, uspješno realizirane te se organizatori i ovaj put nadaju da će uspjeti obradovati veliki broj naših sugrađana koji žive u teškoj materijalnoj situaciji.

Pozivamo naše sugrađane da se uključe u ovu plemenitu akciju kako bi zajedničkim snagama obradovali one kojima je pomoć potrebna.

“Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju nimalo.”

Možda vam se svidi

Leave A Reply