Najavljujemo: Nove kino projekcije u Domu kulture!!

Posjetioce očekuje jedan animirani sinkronizirani film u 3D projekciji „Ćurke na slobodi”, i američki blockuster „Robocop”

Dugo su Kakanjci i Kakanjke očekivali novu 3D senzaciju u kakanjskom Domu kulture. Ovog puta su došli na svoje. Uprava JU za kulturu i obrazovanje Kakanj su i ovog puta svim ljubiteljima filma omogućili dva filma. Posjetioce očekuje jedan animirani sinkronizirani film u 3D projekciji „Ćurke na slobodi”, i američki blockuster „Robocop”

Animirani 3D film „Ćurke na slobodi”
U ovoj urnebesnoj, avanturističkoj komediji o prijateljstvu, u režiji Džimija Hejvarda („Horton”), dvije ćurke različitog porijekla, zaboraviće na razlike i ujediniće se kako bi otputovali nazad kroz vrijeme i promjenile tok istorije –sklonile ćurke s prazničnog jelovnika amerikanaca zauvijek. Projekcija ovog filma bit će upriličena 17.marta u 18h.

„Robocop”
U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti… Projekcija ovog filma će biti upriličena 17.marta u 20h.

Sve informacije u vezi projekcije filmova možete saznati u Upravnoj zgradi JU za kulturu i obrazovanje Kakanj, ili na broj telefona 553-983. Cijena ulaza je 4 KM
 

kakanj-x

Možda vam se svidi

Comments are closed.