25.7 C
Kakanj
Utorak, 3 Avgusta, 2021

Najava: “Talent show 2015″ – takmičenje kroz koje su svojevremeno prošli Denial Ahmetović, Amar Jašarspahić Gile i drugi kakanjski talenti

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Javna ustanova za kulturu i obrazovanje Kakanj koju je osnovala i čiji rad finansira Općina Kakanj obavještava javnost da su počele pripreme za veliko takmičenje “Talent show 2015”. Već su održane dvije audicije, u OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” i OŠ “Hamdija Kreševljaković”.

Ustanova obavještava sve zainteresovane osobe starije od 10 godina koje smatraju da imaju dara za pjevanje, ples ili glumu da se mogu prijaviti u prostorijama Ustanove svakog radnog dana od 8:00 do 15:00  sati radi audicije.

“Prijave ćemo razmatrati do kraja marta. Podsjećamo, ovo je do sada peti po redu “Talent show” kroz koji su prošli mnogi mladi ljudi kao što su Denial Ahmetović, Amar Jašarspahić Gile, Martina Jozinović i drugi, kojima je ovo takmičenje bilo odskočna daska za osvajanje najprestižnijih priznanja ne samo u našoj zemlji, nego i u regiji. Napominjemo, pobjednike ovog takmičenja očekuju vrijedne novčane nagrade”, poručuju iz Javne ustanove za kulturu i obrazovanje Kakanj.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO