Najava događaja: Dan otvorenih vrata TCK

Praznik druženja u Tvornici cementa Kakanj

U subotu 30.6.2018. godine Tvornica cementa Kakanj tradicionalno sedamnaesti put otvara svoja vrata svima koji se uz druženje, sport i zabavu žele upoznati sa radom i aktivnostima kakanjskog proizvođača cementa. Ovo je izvrsna prilika da radnici Tvornice cementa Kakanj ukažu gostoprimstvo sugrađanima i drugim posjetiocima i pokažu svoja dostignuća u prethodnom periodu.

I  ovogodišnja manifestacija nudi bogat program koji se odvijaju u parku TCK.

Cilj manifestacije Dan otvorenih vrata jeste zbližavanje kompanije sa lokalnom zajednicom. Posebna  pažnja posvećena je programu i aktivnostima za najmlađe. Za sve posjetioce, TCK je obezbijedila osvježenje, dok učesnici sportskih takmičenja imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Sve aktivnosti se  održavaju na posebno pripremljenim sportskim i zabavnim terenima u krugu Tvornice cementa Kakanj.

Dan otvorenih vrata Tvornica cementa Kakanj prvi put je organizovala 2002. godine kada je ovog kakanjskog proizvođača posjetilo više od 5.000 ljudi koji su imali priliku vidjeti prvu fazu modernizacije tvornice nakon privatizacije. Pružajući mogućnost za direktnu i transparentu komunikaciju sa lokalnom zajednicom, Dan otvorenih vrata postao je tradicionalni događaj kojeg hiljade građana Kaknja s nestrpljenjem očekuju i uvršten je u kalendar gradskih manifestacija.

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply