Povezano

Na tetovaže i pirsinge potrošio 15.000 eura: Ne pratim trendove, ja sam trend


Mladić iz Njemačke (28) koji je na društvenim mrežama poznat pod pseudonimom “Black Depression”, godinama je atrakcija gdje god da se pojavi.

- Marketing -

Naime, on je od svog izgleda, kako kaže, napravio trend, a svoju transformaciju je započeo kada je imao samo 20 godina.

Tetovaže nisu jedina stvar koja krasi njegovo tijelo, već i takozvani tuneli na ušnim resicama, jezik razdvojen na dva dijela, pirsinzi na nosu, a kada se tome dodaju i istetovirane očne jabučice jasno je da se radi o veoma nesvakidašnjem izgledu.

– Ja sam jedinstven. Ne pratim trendove, jer sam ja trend. Vjerujem da niko na svijetu ne izgleda kao ja –  rekao je ovaj mladić.

Prema njegovim riječima, još kao mali je imao želju da mu jezik bude razdvojen na dva dijela, pa je u skladu sa željom to bila prva stvar koji je uradio na sebi.

– Volim kako izgledam, ali nisam u potpunosti zadovoljan modifikacijama. U bliskoj budućnosti planiram da uradim veoma ekstremne stvari na sebi – otkrio je on, ne precizirajući o čemu se tačno radi.

Kako kaže, djevojke ga obožavaju, ali je mnogi i onih koji ga osuđuju.

– Nemam problem sa ženama, stalno mi prilaze i govore kako sam lijep. Međutim, događaju se i situacije kada me ljudi u prolazu čudno gledaju i dobacuju pogrdne riječi, ali se ne obazirem na njih – zaključio je ovaj momak.

- Marketing -

Najnovije

Popularno