― Marketing ―

Na prodaju više nekretnina u BiH: Cijena Motela Bistrica u Maglaju manja za oko milion i po KM

- Marketing -

Razvojna Banka FBiH objavila je oglas za prikupljanje zatvorenih ponuda za javnu prodaju nekretnina u više gradova u BiH, saznaje Akta.ba.

Među nekretninama se ponovo nalazi Motel Bistrica u Maglaju koji je prema pisanju portala Akta.ba bio na prodaju i prošle godine.

Tadašnja najniža cijena motela je bila 3 miliona KM, dok sada iznosi 1.329.054,96 KM. Pored motela na prodaju je i Privredna zgrada i zemljište uz privredne zgrade u opštini Sanski Most sa najnižom cijenom od 424.332,22 KM, zatim Privredna zgrada i zemljište u mjestu Vrpolje, opština Posušje.

- Marketing -

Poslovno-proizvodni objekat i zemljište u Blatnici kod Čitluka se također našao u oglasu za prodaju, a najniža cijena iznosi 103.980,00 KM.

Prodaje se još i Poslovni objekat u privredi u Prijedoru površine 1227 m2 i zemljište uz objekat površine 1789 m, kao i Poslovni prostor u Sarajevu sa cijenom od 136.200,00 KM.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...