Na Kamenolomu Greben u Kaknju pronađena marihuana: S.A.,H.O. i Č.A. privedeni !

Dana 21.08.2014. godine, u mjestu Kamenolom-Greben, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke „Škoda-Fabia“, registarskih oznaka J17-E-786, kojim je upravljao S.A. Tom prilikom, u vozilu su pronađena dva paketića zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj, dok je nad navedenim vozačem, te licima koja su se nalazila u vozilu, H.O. i Č.A., oba iz Kaknja, zavedena kriminalistička obrada.

Istog dana u ulici Melente Bošnjaka, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog motornog vozila marke „Ford-Škorpion“, registarskih oznaka 357-M-731, kojim je upravljao Š.R. iz Kaknja. Tom prilikom, suvozač Š.Dž. je zadobila teške tjelesne povrede. Uviđaj je izvršen od strane službenika uniformisane policije.

Na području Kantona dogodilo se još 15 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Možda vam se svidi

Comments are closed.