Muškarac u Beogradu skočio sa šestog sprata i ostao živ

Nevjerovatan slučaj iz beogradskog naselja Galenika, gdje se dogodila nesreća u kojoj je muškarac skočio sa šestog sprata zgrade i ostao živ, šokirala je danas Srbiju!

Njegov skok je odmah prijavio komšija, koji ga je s prozora vidio kako prolijeće.

  • Kada se komšija nagnuo kroz prozor da vidi šta se dešava, ugledao je muškarca na zemlji kako samo ustaje i otresa prašinu sa sebe. Potom se vratio u stan – piše Telegraf.
- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Tragajući za provjerom ove nevjerovatne vijesti, novinari Blica su najprije dobili potvrdu da je ona tačna, jer muškarac iz naselja Galenika jeste zaista preživio pad sa visine već od 20 metara i nalazi se u Zemunskoj bolnici, gdje je zbrinut, svjestan i ima povredu plućne maramice. Bit će prebačen u Urgentni centar, ali iz bolnice za sada nisu mogli da potvrde nikakve detalje ovog događaja.

  • Rekao bih da je u pitanju sreća da neko padne sa te visine i preživi. Jer imamo silinu udara, vjerovano je uspio da padne pod takvim uglom da ne ugrozi nijedan vitalni organ. Ne možemo tražiti medicinsko opravdanje da je on sada neko ko može da preživi tu silinu udara o zemlju, beton, ili gdje već da je udario. Kada neko padne sa šestog sprata, gotovo da ne može preživati, osim kažem, ako padne pod nekim uglom da ne ugrozi vitalne organe, ali to je rijetkost, kaže za prof.dr Milorad Jerkan.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Snažan zemljotres pogodio BiH: Epicentar pet kilometara od Stoca

U 21:08 osjetio se slabiji zemljotres u našoj zemlji....

Video smrti ubice koji je ubio trudnu suprugu: Policajci ga opkolili, on pucao u sebe

Sokol Halili, osumnjičeni za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši,...

Vijest koja ohrabruje: Globalne cijene hrane ostale uglavnom stabilne u novembru

Globalne cijene prehrambenih proizvoda ostale su uglavnom stabilne u...

Devojčica izgubila dio stopala u napadu ajkule: Otkriva kako je uspjela pobjeći zvijeri

Jasmin Carney, djevojčica sa Floride, bila je u nedjelju...