Muris Gadžun, otac malene Džene, otkrio šta im je doktorica Nina Jovanović napisala u poruci

Popularno

PovezanoOn tvrdi da ih niko od ljekara, koji su operirali malu Dženu u privatnoj klinici Bejtović, nije ni kontaktirao kako bi im izrazio saučešće

Muris Gadžun, otac preminule dvoipogodišnje djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja, koja je prije dva dana preminula u KCUS-u, rekao je jutros za portal “Avaza” da ne zna kada će biti obavljena dženaza djevojčici jer još uvijek nije završena obdukcija tijela njegove kćerkice.

- Marketing -

– Ništa još ne znamo jer nije završena obdukcija. Meni je tako javljeno i mi sve evo čekamo. Nisu nas zvali ni iz Tužilaštva KS. Niko ništa ne zna – kaže Muris.

Tvrdi da ih niko od ljekara, koji su operirali malu Dženu u privatnoj klinici Bejtović, nije ni kontaktirao kako bi im izrazio saučešće

– Jedino je supruzi prije dva dana poslala poruku doktorica Nina Jovanović, u kojoj je napisala da izražava saučešće. To je sve. Ostalo niko ništa – kaže Gadžun.

Završena obdukcija

Nermin Sarajlić, vještak sudske medicine rekao je za portal “Avaza” da je završena obdukcija tijela dvoipogodišnje Džene Gadžun.

– Uzeti su dodatni uzorci i sada čekamo rezultate – rekao je Sarajlić.

Obdukciju ja naredilo Tužilaštvo KS, a pokazat će tačan uzrok smrti djevojčice.

- Marketing -

Najnovije