― Marketing ―

Mourinho je sve bliže preuzimanju PSG-a

- Marketing -

Već nekoliko sedmica se spekuliše o mogućem odlasku Josea Mourinha iz Rome, a danas su stigle nove informacije. Prema RMC Sportu, Mourinho je trenutno glavni i jedini kandidat za preuzimanje trenerske pozicije u francuskom prvaku nakon što Christophe Galtier napusti klub na kraju tekuće sezone.

Isti izvor navodi da je Mourinho već u protekle dvije sedmice dobio ponudu za odlazak iz Rome, tačnije od strane Chelseaja, ali je odlučno odbio tu ponudu.

Razlog za odbijanje je što Mourinho smatra da trenutna situacija u londonskom klubu nije dovoljno stabilna da bi prihvatio dugoročni ugovor.

- Marketing -

Prema RMC Sportu, sportski direktor PSG-a, Luis Campos, već je duboko u pregovorima s Portugalcom i očekuje se da će postići dogovor do ljeta. Ranije se navodilo da je Mourinho već odlučio napustiti Romu na kraju sezone bez obzira na njen ishod.

Razlog za to je što su vlasnici kluba rekli da nisu u mogućnosti dovesti igrače koje Mourinho smatra ključnim za dalji napredak kluba.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...