Momak izgubio život na istom mjestu gdje i trojica mladića prije nekoliko godina

Popularno

Povezano

Mladić (20) poginuo je sinoć u teškoj nesreći u Klokočevcima kod Našica u Hrvatskoj, nakon što su oko 0:30 sati automobilom izletjeli s ceste.

Kako je saopćila osječka policija, u nesreći su teško povrijeđeni vozač (26) automobila i još jedan mladić (20), dok je 21-godišnji mladić zadobio teške povrede opasne po život.

- Marketing -

O brzini kojom su izletjeli s ceste svjedoče prizori s mjesta nesreće.

  • Do saobraćajne nesreće je došlo na način tako što se automobil s kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, kretao kroz mjesto Kolokočevac iz smjera Našica u smjeru Donjeg Miholjca. Dolaskom do lijevog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na putu, vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio s kolnika u desnu stranu ceste gdje je udario u betonsko željeznu ogradu kuće broj 53 te se zaustavio”, navode iz policije.

Mladiće su prvo prebacili u našičku bolnicu, gdje je 20-godišnjak podlegao povredama oko 1:30 sati. Ostale mladiće tokom noći su prebacili u osječku bolnicu, gdje se 21-godišnjak bori za život, piše 24sata.hr.

Pomoć unesrećenima su pružili vatrogasci Javne vatrogasne jedinice Našice, a na mjestu događaja uviđaj je obavio Zamjenik općinskog državnog odvjetnika uz potporu uviđajne ekipe Policijske stanice Našice.

Isto selo 2006. godine je pogodila velika tragedija, kad su u nesreći poginula trojica mladića koji su također automobilom izletjeli s ceste Opel Astrom. Nakon izlijetanja, automobil je probio ogradu i zabio se u zid kuće.

Isto selo 2006. godine je pogodila velika tragedija, kad su u nesreći poginula trojica mladića koji su također automobilom izletjeli s ceste Opel Astrom.

Nakon izlijetanja, automobil je probio ogradu i zabio se u zid kuće.

- Marketing -

Najnovije