Moleri vam nikad ne bi spomenuli ovaj trik: Zauvijek će vas spasiti od vlage i neprijatnih mirisa

Uzimskom periodu, usljed promjene temperature, najčešće imamo problem sa kondenzacijom. Tome posebno doprinosi činjenica da smo uglavnom stare drvene prozore, zamijenili pvc stolarijom.

Kako ovi prozori uglavnom odlično dihtuju, kondenzacija je neminovnost, a stanje se drastično pogoršava usljed kuhanja ili sušenja veša u prostoriji.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Šta se konkretno dešava? Šta su posljedice?

Kada dođe do kondenzacije pojavljuju su kapljice vode, nalik na rosu. Kapljice se pojavljuju najčešće na uglovima, a ako se ova pojava ne tretira, posle određenog perioda javlja se i buđ. Buđ ne samo što nije dobrodošla i ne izgleda lepo, već je i izuzetno opasna za disajne puteve. Može ugroziti zdravlje i izazvati astmu kod dece.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Možda ste već koristili premaz protiv vlage, varikinu ili različite apsorbere čija cena može otići i u nebesa. Možda ste čak bili primorani da sušite zidove fenom za kosu? Ako mislite da ste sve istražili, probajte da nabavite pjesak za mačke. Da, dobro ste čuli.

Birajte pjesak koji dobro apsorbuje vlagu, ima prijatan miris i može da pretvori mačiji urin u grudvice. Pjesak inače možete naći i prehrambenim radnjama, a cijene je izuzetno pristupačna. Rasporedite pjesak u čašice i postavite ga na mjesta na kojima se vlaga najčešće javlja.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Već poslije desetak dana bićete iznenađeni rezultatima.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Za četiri mjeseca školske klupe u USK-u napustilo više od 200 učenika

Svakim danom je sve veći broj ljudi koji iz...

U ovom kantonu bijela kuga je stalno stanje

Ako je suditi po vitalnoj statistici Kanton 10, kao...